Planten

Op zoek naar een te gekke kamerplant? Verras iemand (of jezelf) met een mooie plant. Planten maken jouw huis of die van een ander helemaal af. Kamerplanten kunnen bijna overal staan. Je ziet deze terug in de woonkamer, slaapkamer, badkamer en op een werkkamer waar daglicht is. Er zijn zoveel soorten en maten, ontdek daarom ons ruime assortiment, de keuze is aan jou!

Naast dat kamerplanten voor veel sfeer zorgen, creëren deze ook zuurstof voor een schonere lucht. Dit creëer je vooral met meerdere planten in een ruimte. Ook beschikt Bloembar over mooie, passende potten. Op deze manier creëer je een ware eyecatcher in elke ruimte.

Voor verzorgingstips kun je ons helemaal raak vragen. Gezien wij zoveel verschillende planten hebben en deze allemaal een aparte gebruiksaanwijzing hebben.

pluk
je
dag!

Contact

Bloembar is dé bloemzaak van Alpen aan de Rijn, in het gezellige centrum: Herenhof. Wij, de medewerkers van Bloembar staan van maandag tot en met zaterdag voor je klaar. Mocht je vragen hebben, kom dan zeker even langs of bel naar: 0172- 44 59 20.

Openingstijden:
Maandag – vrijdag van 09.00 uur – 18.00 uur
Zaterdag van 09.00 uur – 17.00 uur

Blijf op de hoogte en volg Bloembar: