Bloemen

Er is niets beter dan de geur van verse bloemen. Kom langs bij Bloembar in Alphen aan de Rijn. Met bloemen verras je de ontvanger (of jezelf). We hebben voor ieder wat wils. Het is ook mogelijk om losse bloemen te ‘plukken’. Verder hebben we diverse boeketten van verschillende formaten, kleuren en prijzen.

Onze bloemen komen allemaal vers van de veiling of kweker. Wij, team Bloembar, staat te popelen om voor jou hét mooiste boeket te maken. Ondertussen spaar je voor een leuke korting. Hoe leuk is dat!? Ben je nog op zoek naar een passende vaas? Ook die hebben wij in ons assortiment. Zien we je snel bij Bloembar?

Trouwen

Dé mooiste dag van jouw leven, een dag waarbij een bruidsboeket niet mag ontbreken. Zoek je een bruidsboeket met pastelkleuren, een zomers bruidsboeket, met felle kleuren of een bruidsboeket met veel groen? Er is veel mogelijk, Bloembar zorgt voor een echte eyecatcher.

Wist je dat elke bloem een eigen betekenis heeft? Verdiep je er maar eens in (of vraag het aan ons). Bloembar is al jaren thuis in bruidsboeketten. Voordat wij aan de slag gaan, ontmoeten wij het aanstaand bruidspaar graag persoonlijk. We nemen dan gezamenlijk de wensen door, zodat wij iets kunnen creëren wat alle verwachtingen overtreft. Ook is het mogelijk om passende corsages te laten maken. Voor de finishing touch mag de (bloem)decoratie ook niet ontbreken. Decoratie op de auto, stoelen en tafels, ook daar weet Bloembar raad mee!

Afscheid

Afscheid nemen, hoe moeilijk het ook is… Bloemen bieden enige troost en warmte. Ben je op zoek naar een mooi, persoonlijk en handgebonden rouwboeket of rouwstuk? Bloembar in Alphen aan de Rijn is gespecialiseerd in rouwwerk en helpt graag mee aan een afscheid met mooie bloemen.

Voordat wij aan de slag gaan, nodigen we je uit om bij ons langs te komen. Op deze manier kunnen wij een heel mooi, passend rouwboeket en/of rouwstuk creëren. Een rouwboeket of rouwstuk is helemaal op maat mogelijk, zowel in verschillende maten, stijlen als kleuren. Onze ervaren bloembinders stellen deze met alle liefde samen. Heb je speciale of persoonlijke wensen? Laat het

Verzorgingstips

Tip 1

Snijd de stelen schuin aan. En verwijder bladeren die in contact met het water komen.

Tip 2

Zet de bloemen in een schone vaas met schoon water en bloemenvoeding.

Tip 3

Plaats de bloemen niet in direct zonlicht, op de tocht, of in de buurt van uw fruitschaal of verwarming.