Onze Bloembar

Even voorstellen, wij zijn Patrick & Stefan van Bloembar in Alpen aan den Rijn. Een nieuwe naam, maar bekende gezichten. Stefan is meer dan tien jaar werkzaam geweest bij de Green Room (de vorige eigenaar). Ook heeft hij ervaring opgedaan in Australië, Nieuw-Zeeland en Amerika. In Amerika hebben Patrick en Stefan elkaar ontmoet en daar hebben zij de passie met bloemen en planten gedeeld. Patrick woont alweer zes jaar in Nederland en heeft het hier erg naar zijn zin. En… nu runt dit leuke stel sinds maart 2021 samen Bloembar in Alphen aan de Rijn.

Uiteraard zijn er nog veel meer drijvende en gezellige krachten. Een team met veel ervaring met ieder zijn of haar eigen kwaliteiten. Naast dat we de mooiste creaties maken, zijn zij altijd in voor een gezellig praatje. Tot ziens in de winkel of aan de deur!?

vergeet onze winkelhond Joop niet een aai te geven

Contact

Bloembar is dé bloemzaak van Alpen aan de Rijn, in het gezellige centrum: Herenhof. Wij, de medewerkers van Bloembar staan van maandag tot en met zaterdag voor je klaar. Mocht je vragen hebben, kom dan zeker even langs of bel naar: 0172- 44 59 20.

Openingstijden:
Maandag – vrijdag van 09.00 uur – 18.00 uur
Zaterdag van 09.00 uur – 17.00 uur

Blijf op de hoogte en volg Bloembar: